Word spreker tijdens het Geisltich+YOU online congres op 2 februari 2020

 

Geistlich+YOU 2

Op 2 februari 2021 organiseert Geistlich Biomaterials AG hét online congres volledig in het teken staand van de regeneratieve tandheelkunde. Het overkoepelende thema: “Oral tissue regeneration in new normal daily practice”. Geistlich+YOU brengt sprekers van wereldklasse bij elkaar en u kunt daar één van zijn! Er zijn namelijk nog vier plaatsen beschikbaar voor aankomend spreektalent.


Wat dient u hiervoor te doen?

Maak een korte inspirerende video* van maximaal 90 seconden over uzelf, uw expertise, het onderwerp en de inhoud van uw lezing en waarom u dit onderwerp/ deze casus gekozen heeft. Upload uw video vóór 6 januari 2021 via www.wetranfer.com of www.dropbox.com en stuur de downloadlink + portretfoto met uw volledige naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Na een zorgvuldige voorselectie komt er op de congrespagina van Geistlich een pagina waarbij men kan stemmen op de favoriete pitchvideo. De twee video's met de meeste likes winnen direct een plek op het virtuele podium. De invulling van de laatste twee tijdsloten worden door een interne commissie gekozen uit de top 20 pitchvideo's.

Het spreker honorarium bedraagt 500 euro.

button video insturen

 LinkedIn GeistlichYOU2 1200x627 Beceome Speaker Low Resolution 76473

*Gezien het feit dat dit een Geistlich congres betreft worden enkel lezingen geaccepteerd waarbij gebruik wordt gemaakt van Geistlich biomaterialen en ON-LABEL technieken.

 

Nieuws

10-03-2021
Storing mailserver

Wij kunnen vandaag helaas geen mails ontvangen.

Lees meer...
11-12-2020
Word spreker tijdens het Geisltich+YOU online congres op 2 februari 2020

Deel uw kennis op het virtuele podium naast Daniel Buser, Istvan Urban en vele andere experts.

Lees meer...
04-12-2020
Wees voorbereid, bestel op tijd!

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Lees meer...