Brief inzake COVID 19

 

Beste relatie,

Het COVID-19 Coronavirus raakt ons allemaal en stelt ons voor een enorme uitdaging. In het kader van het advies van de diverse beroepsorganisaties om reguliere Mondzorg voorlopig op te schorten, stelt Dent-Med Materials alles in het werk om in deze bijzondere tijden de verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Voor onze klanten, voor onze medewerkers en voor iedereen! De gezondheid van allen staat voor ons op de eerste plaats.

Het team van Dent-Med Materials staat onveranderd voor u klaar. Eventuele bestellingen kunt u doen via onze webshop (www.dentmedshop.nl) per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0226 360 150. Onze transport partners werken er bovendien hard aan om ook verder betrouwbaar te kunnen bezorgen en hun service met de nodige gezondheidsmaatregelen in overeenstemming te brengen. Wij bereiden ons intussen voor op het moment dat de situatie zich normaliseert en kunnen garanderen dat wij onze producten dan direct kunnen leveren om het opstarten van de behandelingen in uw praktijk te waarborgen. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het bovenstaande nummer of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct met één van onze accountmanagers

Paulien Staleman: 06-23 92 54 76 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ron Besselink: 06-20 12 26 22 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sahar Bakhshi: 06-12 16 27 26 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel sterkte & blijf gezond!

Het gehele team van Dent-Med Materials

 

Nieuws

03-04-2020
Tip tijdens de coronacrisis: interessante Webinars die u niet wilt missen.

Bekijk het Webinar aanbod.

Lees meer...
23-03-2020
Brief inzake COVID 19

Wij staan onveranderd voor u klaar!

Lees meer...
16-03-2020
Voorzorgsmaatregelen pakketbezorging omtrent het Coronavirus

Hier vindt u het laatste nieuws over onze pakketbezorging omtrent het Coronavirus.

Lees meer...