NIEUW: Geistlich Bio-Gide® Shape - Key-to-Success bij Ridge Preservation

De nieuwste keuze in membranen is de Geistlich Bio-Gide® Shape, speciaal ontwikkeld voor de Ridge Preservation techniek bij niet-intacte post-extractie sockets.
Na de succesvolle introductie van de Geistlich Bio-Gide® Compressed membranen, heeft de nr. 1 in bot en weefselregeneratie, Geistlich Pharma AG, een voorgevormd en resorbeerbaar bilayer membraan geïntroduceerd. Door de indicatiegerichte vorm gemakkelijk en direct klaar-voor-gebruik toe te passen. U heeft hierdoor minder voorbereidingstijd nodig.

shape

Het membraan is ontwikkeld volgens de Geistlich gemodificeerde membraantechnologie. Hierdoor blijven de essentiële biologische eigenschappen behouden en kunt u het membraan nog gemakkelijker in de alveole positioneren. Daarna kunt u deze vullen met een volumebehoudend botsubstituut zoals het Geistlich Bio-Oss® Collagen vormbare blok of met Geistlich Bio-Oss® granulaat.

De unieke en vertrouwde biologische eigenschappen van Geistlich Bio-Gide® zijn ook van toepassing op de jongste leden van de Geistlich Collagen familie, Geistlich Bio-Gide® Shape en Geistlich Bio-Gide® Compressed.:

  • bevorderen van snelle re-vascularisatie, een vereiste voor de aanvoer van voedingsstoffen
  • voorkomen van ingroei van bindweefselcellen
  • ondersteunen van ongecompliceerde wondgenezing

De Key-to-Success factor bij Ridge Preservation en andere Guided Bone Regeneration behandelingen is  gelegen in de combinatie van Geistlich Bio-Oss® én Geistlich Bio-Gide®. Dit regeneratieve systeem geeft de hoogst mogelijke voorspelbaarheid. Aantoonbaar is dat 11% méér nieuw bot ontstaat bij gebruik van Geistlich Bio-Oss® én Geistlich Bio-Gide® dan bij toepassing van Geistlich Bio-Oss® alleen.1

1 Perelman-Karmon M. et al. Int J Periodontics Restorative Dent. 2012;32(4):459-65.

In tegenstelling tot natuurlijke producten van ander fabrikaat, worden patiënten behandeld met Geistlich regeneratieve producten door Sanquin Bloedbank NIET uitgesloten van bloeddonatie!

Voor meer informatie: www.dent-medmaterials.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0226 - 360 150.

 

 

 

 

Nieuws

10-03-2021
Storing mailserver

Wij kunnen vandaag helaas geen mails ontvangen.

Lees meer...
11-12-2020
Word spreker tijdens het Geisltich+YOU online congres op 2 februari 2020

Deel uw kennis op het virtuele podium naast Daniel Buser, Istvan Urban en vele andere experts.

Lees meer...
04-12-2020
Wees voorbereid, bestel op tijd!

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Lees meer...