Winnaar introductie-actie Geistlich Bio-Gide® Compressed

Ter introductie van de nieuwe Geistlich Bio-Gide® Compressed membranen ontvingen velen van u het bi-functionele feedR/breedR vogelhuis annex voersilo.

Met de door Dent-Med Materials uitgeschreven fotowedstrijd kon een ballonvlucht voor 8 personen gewonnen worden. Daarvoor hoefde u alleen maar van ons introductie aanbod gebruik te maken, de feedR/breedR in uw (praktijk) tuin te hangen en hiervan een foto te maken. De leukste en meest creatieve foto kon een ballonvlucht voor 8 personen winnen.

 

Omnimed Alida Miedema - fotowedstrijd

Wij danken alle inzenders hartelijk voor de vele en leuke foto’s. Uit alle inzendingen heeft de jury de foto van Omnimed, (Grou, Friesland) als winnaar gekozen (foto gemaakt door Alida Miedema).

 

“Namens het gehele team van Dent-Med Materials feliciteren wij Omnimed van harte met de gewonnen ballonvlucht voor 8 personen"

Op 14 juni 2017 ontvingen leden van het Omnimed team, waaronder Kees Heijdenrijk en enkele assistenten, van onze account-manager Paulien Staleman, de prijs namens Dent-Med Materials uitgereikt.

“Wij feliciteren het team van Omnimed van harte met de gewonnen ballonvlucht voor 8 personen en wensen hen veel plezier”

Omnimed Ballonvlucht nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

06-06-2018
Meta Smartact zomeractie

Heeft u onze Smartact zomeraanbieding al gezien? Deze aanbieding is geldig in de maanden juni,...

Lees meer...
16-05-2018
China goes Dent-Med Materials 2018

Een China-Europe Postgraduate uitwisselingsproject organiseert 15-daagse studiereizen voor...

Lees meer...
23-04-2018
Luchtballonvlucht Dent-Med Materials

Na lang wachten op mooi weer konden we afgelopen week eindelijk onze prijswinnaars van de...

Lees meer...