NIEUW: Meta Smartact® membraanfixatiesysteem

Praktisch en minimaal invasief membraanfixatie systeem META, bekend van de Safescraper Twist®, Micross® en Smartscraper®, introduceert een nieuw en revolutionair product: het Smartact® membraanfixatie systeem.

Met een regeling voor de juiste slagkracht en voorzien van handige voetbediening waardoor u altijd één hand vrij heeft bij het fixeren van membranen met titanium Smartact® pinnen. De Smartact® bestaat uit een pneumatisch voetpedaal welke u kunt aansluiten op de persluchtinstallatie van uw stoelunit.

Smartact trans

 

Het gebogen uiteinde van het Smartact® handstuk maakt het bereiken van moeilijke gebieden in de mond gemakkelijker. De diposable pin-houder maakt het reinigen en steriliseren eenvoudig. Op het gebied van membraanfixatie in de regeneratieve orale chirurgie een innovatieve en zeer patiëntvriendelijke oplossing. De Smartact® gebruikt titanium Smartact® pinnen.

Smartact tip

De unieke eigenschappen van de Smartact® maakt het fixeren van een stug membraan eenvoudiger. Met slechts één hand is het mogelijk om de Smartact® pinnen axiaal in te brengen. Dit wordt bereikt doordat het membraanfixatie systeem is voorzien van een gebogen uiteinde en voetbediening. De Smartact® pinnen worden per drie stuks inclusief een disposable pin tack steriel verpakt geleverd. Patiënten ervaren het aanbrengen van een membraan met de Smartact® als veel minder traumatisch dan met de bestaande technieken zoals met applicator en hamer. Voor de behandelaar een uniek product voor meer effectiviteit en eenvoud.  Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie, tel. 0226 - 360 150,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

10-03-2021
Storing mailserver

Wij kunnen vandaag helaas geen mails ontvangen.

Lees meer...
11-12-2020
Word spreker tijdens het Geisltich+YOU online congres op 2 februari 2020

Deel uw kennis op het virtuele podium naast Daniel Buser, Istvan Urban en vele andere experts.

Lees meer...
04-12-2020
Wees voorbereid, bestel op tijd!

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Lees meer...