Vacature nieuws

 

Account Manager Biomaterialen

Dent-Med Materials b.v. is een vooraanstaande Nederlandse importeur en distributeur van hoogwaardige biomaterialen, instrumenten, hechtmaterialen, chirurgische piëzo ’s  en microscopen voor de dentale professie. Met onze Geistlich biomaterialen hebben wij een nummer 1 positie verworven zowel in de Nederlandse ziekenhuizen als bij de tandarts-implantologen en parodontologen. De Geistlich biomaterialen zijn synoniem binnen procedures waarbij bot en weefselregeneratie geïndiceerd is.

Momenteel hebben wij een vacature voor een getalenteerde buitendienst medewerker implantologie met uitstekende contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen.  Naast het bezit van de noodzakelijke kennis ben je in staat de mogelijkheden van onze producten voor de dentale markt op adequate wijze bij onze relaties verder uit te bouwen. Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht. Je bent tevens een bindende persoonlijkheid. Het werk- en denkniveau is minimaal HBO en gaat gepaard met een representatieve, positieve en daadkrachtige uitstraling. Je rapporteert aan de Marketing Manager en Directie.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Het onderhouden en verstevigen van contacten met bestaande relaties
- Het acquireren en duurzaam uitbouwen van nieuwe relaties
- Het organiseren van activiteiten waaronder studiegroep bijeenkomsten, cursussen, workshops etc. 
- Het actief participeren tijdens congressen, exposities en evenementen waaraan ons bedrijf deelneemt

Dent-Med Materials b.v. biedt voor deze verantwoordelijke functie:
- Ruime ontplooiingskansen in een fulltime job bij een no-nonsens organisatie
- Een eigen rayon (NL) met bestaande klanten als ook ruime acquisitie perspectieven                                                                                                                                                                           - Een werkomgeving in een klein en hecht team                                                                                                                           - Uitstekende arbeidsvoorwaarden
- Auto van de zaak etc.

Ben jij de Account Manager die zich hierin herkent, bied jij meerwaarde voor een bloeiend bedrijf en heb jij aantoonbare resultaten en ervaring in een vergelijkbare functie binnen de farmaceutische industrie of tandheelkunde? Aarzel dan niet en neem contact op met dhr. Henk W.J. Hassing via 0226 - 360 150 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ruime ervaring in de tandheelkunde en implantologie is tevens een pré.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

30-11-2018
Hands-on workshop: Weke delen chirurgie met het eerste volumestabiele alternatief voor connective tissue grafts

Wij organiseren op woensdag 15 mei 2019 in Putten een workshop waarin professor Cosyn bespreekt...

Lees meer...
11-10-2018
GRATIS producten bij workshops tijdens Osteology Symposium Barcelona, 25-27 april 2019

Verdien GRATIS producten bij deelname aan een Geistlich en/of Osteology workshop.Lees meer...

01-10-2018
Bescherming en organisatie van instrumenten

Bescherm en organiseer uw instrumenten optimaal tijdens gebruik, reiniging en opslag.

Lees meer...