NIEUW! Geistlich Bio-Oss Pen®: Nothing changed. Just improved.

Geistlich Bio-Oss® partikels zijn nu ook verkrijgbaar in de Geistlich Bio-Oss Pen®.  Dankzij deze applicatiewijze, kan de nummer 1 in botregeneratie nu nog sneller en nauwkeuriger gebruikt worden.

De Geistlich Bio-Oss Pen® biedt gebruiksgemak en optimale toegang tot het defect. De Geistlich Bio-Oss® partikels worden bevochtigd met steriele fysiologische zoutoplossing of met bloed van de patiënt. Dit leidt tot een optimale samenhang van het materiaal. De gebogen tip van de Pen zorgt voor een snelle en nauwkeurige toepassing van de Geistlich Bio-Oss® partikels in het defect. Vooral in het posteriore gebied en in de sinus vergemakkelijkt de Geistlich Bio-Oss Pen® de toepassing van de Geistlich Bio-Oss® partikels en verminderd de operatie tijd. Door het verminderd risico op morsen en minimale residuen in de Geistlich Bio-Oss Pen®, is de verspilling van het botsubstituut ook minimaal.   

De Geistlich Bio-Oss Pen® is leverbaar in drie varianten:

Kleine partikels (0.25 – 1 mm)
- 0.25 g ~ 0.5 cc
- 0.5 g ~ 1.0 cc

Grote partikels (1 – 2 mm)
- 0.5 g ~ 1.5 cc

De Geistlich Bio-Oss Pen® met grote partikels is ideaal voor sinusbodemelevaties en grotere botdefecten. De Geistlich Bio-Oss Pen® met kleine partikels wordt aanbevolen voor kleinere defecten. Kleine partikels zorgen voor een nauwer contact met de omringende botwanden.

BioOssPen

     

Nieuws

04-09-2020
Verplichte LOT nummer registratie van Medische Hulpmiddelen.

Maar wat is het belang van LOT nummer registratie?

Lees meer...
16-06-2020
Wijziging productverpakkingen Geistlich Biomaterialen

Veel van onze producten zijn al over naar het nieuwe design!

Lees meer...
18-05-2020
Regeneratieve oplossingen voor complexe botdefecten

Bekijk de behandelopties en alle mogelijkheden.

Lees meer...