16 en 17 december 2021 - Groningen


Implantologie De Hoofdzaak 

Dent-Med Materials maakt NVOI cursus "De Hoofdzaak"al velen jaren mogelijk. Implantologie De Hoofdzaak is een 2-daagse masterclass voor de ervaren implantoloog waarbij een zeer uitgebreide hands-on training wordt gegeven op menselijke hoofden (human cadaver heads). Ook dit jaar staat er weer een masterclass in de agenda en dan wel op 16 en 17 december.

Het practica van deze masterclass bestaat onder andere de volgende behandelingen:
- Het oogsten van intra-oraal bot en het aanbrengen daarvan op een deficiënte plek
- De sinusbodemelevatieprocedure
- De combinatieoefening extraheren, direct implanteren en opvullen van de alveole met bot en/of botsubstituten.

Tijdens de masterclass is er veel aandacht voor soft-tissue chirurgie, guided bone regeneration en hechttechnieken. Tijdens de oefeningen wordt er gebruik gemaakt van micromotoren en chirurgische piëzo's.

Cursusinformatie

Docenten
De docenten voor deze masterclass zijn Dr. Rutger Batenburg, Ronnie Goené, Prof. dr. Henny Meijer en Prof. dr. Gerry Raghoebar. Alle leden binnen dit team hebben een universitaire aanstelling en hebben hun sporen binnen de implantologie en het post-academisch onderwijs inmiddels ruimschoots verdiend.

Cursusdatum
De 2-daagse NVOI masterclass Implantologie De Hoofdzaak staat gepland op donderdag 16 en vrijdag 17 december 2021.

Inschrijving
De NVOI masterclass Implantologie De Hoofdzaak wordt normaal één maal per jaar georganiseerd. Het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 20 personen. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. U kunt zich direct online inschrijven.

Bij inschrijving maakt u tevens gebruik van het speciale arrangement voor uw overnachting in het NH Hotel (recht tegenover het UMCG) te Groningen.

Cursuskosten
De totale cursuskosten bedragen € 1.695,00 per deelnemer. Deze kosten zijn inclusief koffiebuffetten tijdens en de borrel na afloop van de cursus, alsmede de lunches, diner en overnachting met ontbijt in het NH Hotel te Groningen.

KRT en NVMKA punten
De NVOI masterclass Implantologie De Hoofdzaak is aangemeld bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) voor 14 punten en bij de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) voor 12 punten. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname.

Aanmelden button