2 februari 2021 - Geistlich+YOU Online Congres

 

Website-Slider GeistlichYOU2 1200x550 Register now Low Resolution 76460

Geistlich+YOU 2.0

Na de succesvolle eerste editie van het online congres Geistlich+YOU afgelopen mei, organiseert Geistlich Pharma AG 2 februari 2021 wederom een online congres.
Geistlich+YOU 2 zal bol komen te staan van de actuele interactieve lezingen van vooraanstaande behandelaars zoals: Istvan Urban, Daniel Buser, Brenda Mertens, Tomas Linkevicius, Pierpaolo Cortellini enz.
U kunt zich aanmelden voor het congresprogramma in tijdzone ‘EAST’ of voor het congresprogramma in tijdzone ‘WEST’. Voor beide kan natuurlijk ook!

Deze nieuwe editie van dit online congres is uitgebreid met een nieuw en uniek element:

Geistlich vLab – de virtuele Hands-on workshop!

Het extraheren van een gebitselement kan ongewenste afbraak van het alveolaire bot en uiteindelijk recessie van het zachte weefsel tot gevolg hebben.
Door direct na extractie de juiste preventieve bot en weefselbehoudende maatregelen te nemen, kunt u dit grotendeels voorkomen.
Tijdens de live workshop zal dr. Ronald Jung de belangrijkste aspecten van Ridge Preservation bespreken. In de hands-on sessie kunt u het geleerde zelf oefenen.
Bent u geïnteresseerd in preventieve technieken en behandelmethoden waarbij de voordelen voor de patiënt voorop staan, meld u zich dan ook aan voor Geistlich vLab virtuele Hands-on workshop, want Preserveren kun je Leren!

 

Prevention by Regeneration

Ervaar het tijdens de hands-on workshop in het vLab

In het nieuwe en unieke onderdeel Geistlich vLab – The Virtual Hands-on Workshop, ter afsluiting van het Geistlich+YOU congres, bespreekt dr. Ronald Jung het belang van Ridge Preservation. De duur van de workshop is 45 minuten waarvan 30 minuten hands-on met aansluitend een Q&A sessie.

U kunt op twee manieren deelnemen aan de workshop:
1. Aanmelden voor de theorie inclusief hands-on sessie: voor slechts Euro 50,- ontvangt u een persoonlijke Geistlich vLab Workshop kit met benodigdheden op uw het praktijk adres.
2. U meld zich gratis aan en kunt alleen de theorie volgen.

De workshop kit bevat de volgende onderdelen:
- Kunststof kaakje
- Mengcup
- Hechtmateriaal monofilament 6/0
- Non-steriele biomaterialen:
Geistlich Bio-Oss® Collagen en Geistlich Mucograft® Seal
- Brochures en informatie

Onderstaand instrumentarium dient u zelf te regelen:
- Naaldvoerder geschikt voor 6/0 hechtdraad
- Scalpel met 15c mesje
- Curette
- Pincet
- Schaar
- Pocketsonde
- Monoject spuitje
- Beetje water of zoutoplossing (non-steriel vanwege hands-on is goed)

Meer informatie over Ridge Preservation vindt u hier.

U kunt zich tot 4 januari 2021 aanmelden. Voor de hands-on workshop zijn een gelimiteerd aantal Workshop kits beschikbaar. Mis het niet meld u aan en reserveer uw workshop kit snel!

register now