27 november 2018, 19.00 uur

Geistlich webinar world tour 2018

interactief en gratis!

 

Na de succesvolle reeksen in 2016 en 2017, zal Geistlich dit jaar opnieuw een reeks webinars aanbieden, gepresenteerd door experts van over de hele wereld.

 

De 2 eerdere edities van de Geistlich webinar world tour stonden in het teken van "Geistlich jubileum" en "Key to Success".

 

Voor het 3e jaar op rij biedt Geistlich een nieuwe reeks webinars aan. De reeks van zes gratis en interactieve virtuele seminars behandelen een breed scala aan onderwerpen, van nieuwe therapeutische oplossingen tot tips en trucs, klinische besluitvormingsstrategieën en do's and don'ts. Alle webinars worden gehost door internationaal gerenommeerde specialisten - in het Engels, in verschillende tijdzones en met interactieve vragen en antwoorden. Deel uw eigen succesverhalen en leer van anderen!

 

Prof. Matteo Chiapasco en Dr. Paolo Casentini, uit Italië, zullen op 27 november om 19.00 uur CET (UTC + 1 uur) tijdens hun webinar vertellen over "Clinical indications and guidelines for soft-tissue augmentation at implant sites". Dus zet de datum in uw agenda en mis deze webinar niet!

 

Registreer uzelf direct