Bestellen

 

U kunt uw bestelling op de volgende wijzen doorgeven:

Webshop    :  www.dentmedshop.nl

Email          :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch:  0226 - 360 150

Om de efficiency van de orderafhandeling voor uw en ons bedrijf nog verder te verbeteren, vragen wij graag uw aandacht voor het volgende:

  • Orders geplaatst op werkdagen vóór 16.00 uur worden in principe dezelfde dag afgehandeld en verzonden.
  • Orders worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.
  • Post NL levert deze zendingen af via de standaard verzendprocedure. Meestal is dat binnen 48 uur, maar het komt regelmatig voor dat de zending pas op de derde dag wordt afgeleverd door Post NL. Wij adviseren u daarom uw order minimaal één week voor de geplande behandeling aan ons door te geven.
  • U kunt de zending zelf volgen op www.tracktrace.nl. De trackingcode is te vinden op uw factuur of u kunt deze bij ons opvragen.
  • Wilt u er van verzekerd zijn dat het pakket op de dag na uw bestelling wordt aangeboden, meldt dit dan bij uw bestelling. Wij kunnen het pakket dan per TNT Express verzenden.
  • Dent-Med Materials b.v. is niet aansprakelijk voor directe of vervolgschade welke voortvloeit uit een niet tijdig afgeleverde zending.

Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Update 16-03-2020
Voorzorgsmatregelen pakketbezorging omtrend het Coronavirus

Geachte relatie,

Wij versturen uw bestellingvia PostNL.
Onderstaand extra aangekondigde voorzorgsmaatregelen die zij hebben genomen:

“Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van post en pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We bezorgen post en pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen we wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop. In dit bericht lees je meer over de maatregelen.

Bezorging van post en pakketten
Vanaf maandag 16 maart tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.”

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Dent-Med Materials b.v.