Winnaar introductie-actie Geistlich Bio-Gide® Compressed

Ter introductie van de nieuwe Geistlich Bio-Gide® Compressed membranen ontvingen velen van u het bi-functionele feedR/breedR vogelhuis annex voersilo.

Met de door Dent-Med Materials uitgeschreven fotowedstrijd kon een ballonvlucht voor 8 personen gewonnen worden. Daarvoor hoefde u alleen maar van ons introductie aanbod gebruik te maken, de feedR/breedR in uw (praktijk) tuin te hangen en hiervan een foto te maken. De leukste en meest creatieve foto kon een ballonvlucht voor 8 personen winnen.

 

Omnimed Alida Miedema - fotowedstrijd

Wij danken alle inzenders hartelijk voor de vele en leuke foto’s. Uit alle inzendingen heeft de jury de foto van Omnimed, (Grou, Friesland) als winnaar gekozen (foto gemaakt door Alida Miedema).

 

“Namens het gehele team van Dent-Med Materials feliciteren wij Omnimed van harte met de gewonnen ballonvlucht voor 8 personen"

Op 14 juni 2017 ontvingen leden van het Omnimed team, waaronder Kees Heijdenrijk en enkele assistenten, van onze account-manager Paulien Staleman, de prijs namens Dent-Med Materials uitgereikt.

“Wij feliciteren het team van Omnimed van harte met de gewonnen ballonvlucht voor 8 personen en wensen hen veel plezier”

Omnimed Ballonvlucht nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

16-06-2017
NIEUW: Geistlich Bio-Gide® Shape - Key-to-Success bij Ridge Preservation

De nieuwste keuze in membranen is de Geistlich Bio-Gide® Shape, speciaal ontwikkeld voor de...

Lees meer...
16-06-2017
Cursus ‘Good Vibrations’ – chirurgische piëzo technieken

Deze cursus presenteert specifieke basisinformatie over gebruik en toepassing van chirurgische...

Lees meer...
16-06-2017
Winnaar introductie-actie Geistlich Bio-Gide® Compressed

Ter introductie van de nieuwe Geistlich Bio-Gide® Compressed membranen ontvingen velen van u...

Lees meer...